• Email Comenzii / Suport

    comenzi.romcurier@gmail.com

  • Call Center

    031.229.82.50 / 0763.880.405

  • Program De Lucru

    Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Puncte de Colectare Colete

Puncte de Colectare Colete

In aceste Puncte de preluare colete se pot adduce colete pentru a fi livrate National si International

Printati si lipiti eticheta primita de la noi,si apoi mergeti in punctul cel mai apropiat de dvs. si predati coletul

Search Location

Radius: KM

Get Your Directions

Show Distance In

LOCATE YOUR GEOPOSITION

Number Of Shops: 0 PRINT
 Loading...

Directions

Puncte de Colectare Colete Rom Curier: O Soluție Fiabilă pentru Expedițiile Tale Naționale și Internaționale”

Puncte de Colectare Colete Descriere:

Bine ați venit la Rom Curier, partenerul tău de încredere pentru puncte de colectare colete, asigurând o logistică perfectă pentru expedierea coletelor tale atât în țară, cât și în străinătate. Cu o rețea extinsă de puncte de colectare în întreaga țară și parteneriate internaționale solide, Rom Curier te ajută să-ți gestionezi coletele cu ușurință, eficiență și siguranță.

De ce să alegi Rom Curier pentru punctele de colectare colete:

Cu sute de puncte de colectare Rom Curier în România și parteneri de încredere la nivel internațional, suntem mereu aproape de tine. Indiferent dacă trimiti un colet către un prieten din București sau un partener de afaceri din Barcelona, suntem acolo pentru tine.

Eficiență și Rapiditate: La Rom Curier, știm că timpul tău este valoros. De aceea, am dezvoltat soluții tehnologice de ultimă generație care îți permit să programezi și să urmărești expedierea coletelor tale în timp real. Cu noi, vei beneficia de cea mai rapidă și eficientă modalitate de a-ți livra coletele.

Siguranță și Încredere: Siguranța coletelor tale este o prioritate pentru noi. Fiecare colet este manipulat cu grijă și este asigurat pe întreaga sa călătorie. Avem un istoric impecabil de livrare și suntem mândri să fim partenerii tăi de încredere pentru expedierea coletelor.

Soluții Personalizate: Înțelegem că fiecare expediere este unică. De aceea, Rom Curier oferă soluții personalizate pentru nevoile tale specifice. Cu opțiuni flexibile de expediere și servicii suplimentare, suntem pregătiți să răspundem tuturor cerințelor tale.

Ecologie și Sustenabilitate: Suntem dedicați protejării mediului înconjurător. Prin intermediul Rom Curier, poți alege opțiuni de transport prietenoase cu mediul, contribuind astfel la reducerea amprentei tale de carbon.

Alege Rom Curier pentru a-ți simplifica expedierile naționale și internaționale. Cu noi, fiecare colet ajunge la destinație în condiții excelente, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Lasă-ne să fim partenerii tăi de încredere în gestionarea coletelor tale!

Parteneriate Internaționale Solide pentru Expediții Internaționale

Suntem mândri să oferim servicii de expediere internaționale la cele mai înalte standarde. Cu parteneri internaționali de încredere, acoperim o gamă largă de destinații în Europa și dincolo de ea. Fie că ai nevoie să trimiți documente importante în străinătate sau colete comerciale la nivel global, Rom Curier are soluția potrivită pentru tine.

Puncte de Colectare Colete Tehnologie Avansată pentru Urmărire în Timp Real

Cu platforma noastră online de ultimă generație, poți programa și urmări fiecare colet în timp real. Ai control total asupra expedierii tale, de la momentul predării până la livrarea finală. Acest nivel de transparență și control îți oferă pacea sufletească că coletele tale sunt în siguranță și că ajung la destinație la timp.

Puncte de Colectare Colete Servicii Personalizate pentru Nevoile Tale

Suntem aici pentru a-ți facilita procesul de expediere. Oferim opțiuni personalizate, de la ambalare specială pentru obiecte fragile până la servicii suplimentare de asigurare sau livrare la ușă. La Rom Curier, înțelegem că fiecare colet are o poveste, și suntem dedicați în a face acea poveste una de succes.

Sustenabilitate și Protejarea Mediului

Suntem angajați în protejarea mediului înconjurător. Oferim opțiuni de transport prietenoase cu mediul și ne străduim să reducem amprenta noastră de carbon. Astfel, poți să trimiți colete în mod responsabil și să contribui la protejarea planetei.

Puncte de Colectare Colete Siguranța Coletelelor Tale

Siguranța coletelor tale este prioritatea noastră. Fiecare colet este tratat cu grijă și este asigurat pe întreaga sa călătorie. Beneficiezi de liniște știind că Rom Curier are un istoric impecabil de livrare și că punem mereu siguranța ta pe primul loc.

Alege Rom Curier pentru soluții de expediere la standarde ridicate. Noi suntem partenerii tăi de încredere pentru gestionarea și expedierea coletelor, atât la nivel național, cât și internațional. Fii sigur că coletele tale vor ajunge la destinație în cele mai bune condiții. La Rom Curier, suntem aici pentru tine!

Mesaj pe WhatsApp
1
Trimite mesaj.(Raspundem Repede)
Rom Curier
Salut
Cu ce te pot ajuta? Trimite mesaj.(Raspundem Repede)
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email comenzi.romcurier@gmail.com

Completati Formularul , si imediat ce un operator este disponibil,

Va revenii catre dvs.

CONTACT RAPID

Nume(Required)
Email(Required)